4 Ağustos 2008 Pazartesi

Mehmet Aslan aralarını düzeltti


Mehmet Aslan kesildi

Ayakta Kal filminin başrol oyuncuları Mehmet Aslan ve Sinem Kobal'ın rol gereği yakınlaşması güzel yıldızın sevgilisi Mustafa Sirmen'i çileden çıkardı. Arayı yine Aslan düzeltti.



Türkiye'nin ilk gençlik drama filmi olarak 26 Eylül'de sinemaseverlerle buluşacak olan "Ayakta Kal" adlı sinema filminin çekimlerinde olayların ardı arkası kesilmiyor.. Rol gereği devlet lisesine devam eden Mehmet Aslan'ın canlandırdığı Ali karakteri, Yasemin rolüyle karşımıza çıkacak olan Sinem Kobal'a aşık oluyor. Fakat özel okulu devam eden ve çok zengin bir aileye sahip olan Yasemin, anne ve babasının bu aşka karşı çıkmasıyla zor günler geçiriyor. Bu arada Ali ile aynı sınıfa devam eden Asiye (Irmak Ünal) tek taraflı aşkın ızdırabını yaşıyor. İşte böylesi bir aşk üçgeninin yaşandığı "Ayakta Kal" filminde bir de gerçekler var.

KONUŞARAK YATIŞTIRDI
Sinem Kobal, rol arkadaşı Mehmet Aslan ile rol gereği öpüşüp, yakınlaşınca, sevgilisi Mustafa Sirmen çileden çıktı... Kobal'a bir takım kısıtlamalar getiren Sirmen'i, Aslan'ın konuşarak yatıştırdığı ortaya çıktı. Aslan, söylentileri yalanladı.


Hiç yorum yok: