4 Ağustos 2008 Pazartesi

'Ayakta Kal' Filminden Sıcak Kareler








































Adnan Güler'in yönettiği 'Ayakta Kal' filminin çekimlerinde Mehmet Aslan ve Sinem Kobal rol icabı birbirlerine çok aşık oldu!..

Mehmet Aslan ve Sinem Kobal birbirlerine deli gibi aşık oldu! Türkiye'nin ilk gençlik-dram filmi olarak çekilen ve 26 Eylül'de sinemaseverlerle buluşacak olan 'Ayakta Kal' isimli yapım, devlet lisesinde okuyan gençlerle özel okulda okuyan öğrenciler arasındaki sınıf çatışmalarını konu alıyor.

SİNEM'İN ZOR GÜNLERİ
Filmde, rol gereği devlet lisesine devam eden Mehmet Aslan'ın canlandırdığı Ali karakteri, Yasemin rolüyle karşımıza çıkacak olan Sinem Kobal'a aşık oluyor. Fakat özel okula devam eden ve çok zengin bir aileye sahip olan Yasemin, anne ve babasının bu aşka karşı çıkmasıyla zor günler geçiriyor. Bu arada Ali ile aynı sınıfa devam eden Asiye (Irmak Ünal), yaşadığı tek taraflı aşkın ızdırabı ile yaşıyor. Yönetmenliğini Adnan Güler'in yaptığı 'Ayakta Kal' isimli gençlik filmi, komedi ve dram yüklü sahneleriyle dikkat çekiyor.

Arkadaşlar ayrıca ben ekliyeyim 'Sinem Kobal&Mustafa Aslan' eskiden Hümeyra Sultanda da sevgili rolü yapmaktadır.Ve bu durum Mustafa Şirmen'i kızdırmaktadır.

Hiç yorum yok: