17 Ağustos 2008 Pazar

Ayakta Kal Filmi Fragmanı

Ayakta Kal Filmi Fragmını izlemek için Buraya tıklayın..

Ayakta Kal Filminin fragmanı yukardaki butona tıklayarak izleyebilirsiniz.Sadece bizde.Benim uploadım.

4 Ağustos 2008 Pazartesi

Sine[M]ehmet Aşkı için

Sinem Kobal & Mehmet Aslan aşkı için sitemize özel Powerpoint sunumundan bir sunu hazırladım.Buradan download edebilir ve izleyebilirsiniz.

http://rapidshare.de/files/40159456/Yeni_Microsoft_PowerPoint_Sunusu.pps.html
O SARI SAÇLI KIZ SİNEM KOBAL!






Herkes Eylül ayında çıkacak olan Ayakta Kal filminden baya bir ümitli.Fakat bir şey dikkatimi çekti benim.Ayakta kal filminden çoğu Çılgın Dershane filminde rol almıştır.Gençlik festivalinde 'Çılgın Dershane gibi bu filmde tutmazsa bana da Mehmet demesinler.' demişti Mehmet Aslan.


Zayıf olsaydım farklı olurdu

Buz pistinde tecrübesini konuşturan Okan Karacan, yakında 'Ayakta Kal' adlı yeni bir filme başlayacağını söyledi. Gençlik filmi tarzındaki yeni projesinde Mehmet Aslan, Simge Tertemiz gibi isimlerin yer alacağını belirten Karacan, "Zayıf olsaydım, daha farklı konumlarda olabilirdim" dedi.

Selena'nın Yıldızına Durmak Yok!

atv'nin reyting rekorları kıran dizisi Selena'nın güzel oyuncusu Sinem Kobal, durmak bilmiyor!

Temmuz ayında Sinan Çetin'in yöneteceği bir reklam filminde rol alacak olan Sinem, ardından da bir sinema projesinin hazırlıklarına başlayacak.

Çekimleri Eylül ayında start alacak olan sinema filminde,güzel oyuncuya son dönemlerde yıldızı parlayan yakışıklı oyuncu Mehmet Aslan eşlik edecek. Sinem, bu nedenle yaz tatili yapamayacak.


Mehmet Aslan'ın yüzü rolü gereği kan içinde kaldı. Genç oyuncu kendi görüntüsünden ürktüğünü söyledi.Film rolü patlatılacağı sanılan kaşı gerçekten patladı.

Sinem Kobal & Mehmet Aslan 'Özel Resim'




ßu resmi sadece bu blogta bulabilirsiniz..

ßenimle çalışan, bir daha çalışmak istiyor


Atv'nin fantastik dizisi 'Selena'nın sezon tatiline girmesinden sonra 'Ayakta Kal' adlı filmde rol alan Sinem Kobal, "Bu yaz tatil yapmak yok" dedi ve kariyer stratejisiyle ilgili şu bilgileri verdi:

Teklifleri sıraya koyuyorum


"Hırslarımdan arınıp işlerime odaklandım. Bir anda parlayıp sonradan sönmek istemediğim için hedefime yavaş yavaş ilerliyorum. Gelen teklifleri sıraya koyarak değerlendiriyorum." 'İz bırakmak' istediğini vurgulayan Sinem Kobal, "Bu yüzden çok seçici davranıyorum. Benimle bir kez çalışan yine çalışmak istiyor. Bu da beni çok mutlu ediyor" dedi.

Ayakta Kal Film Çekimleri Bitince Ufak Bir Kutlama Yaptılar!



Tüm yaz boyu 'Ayakta Kal' ekibi bir film için çalıştılar, çabaladılar ve tarihe bir ilki imzayı atmayı denediler.29 Eylül'de göreceğiz o imzayı.Resimde gördüğünüz (Sinem Kobal & Mustafa Şirmen) dizi de büyük bir aşk yaşmaktadır.


























Hep birlikte 'URFANIN ETRAFI DUMANLI DAĞLAR' şarkısını söylediler!

Gerçek hayatta Kral, Film de Vezir




"Kral'ın Oğlu" sefaletle tanıştı

Sinem Kobal'la 'Ayakta Kal' adlı filmde buluşan Mehmet Aslan, fakir bir delikanlıyı oynuyor....



Mehmet Aslan, Sinem Kobal ve Irmak Ünal'ın oynadığı "Ayakta Kal" isimli sinema filminin çekimleri önceki gün Acarkent Doğa Koleji'nde gerçekleşti. Film, devlet lisesinde okuyan fakir öğrenciler ile kolejde okuyan zengin öğrencilerin arasındaki sürtüşmeyi anlatıyor. Türkiye'nin ilk gençlik drama filminde fakir bir ailenin oğlu olan Ali'yi oynayan Mehmet Aslan, aşık olduğu sevgilisi için ortalığı bir birine katıyor. Böylelikle gerçekte dadılarla büyüyen Gazinocular Kralı'nın oğlu Aslan, dizideki rolüyle sefaletle tanışıyor.


Tehlikeli yakınlaşma ilişkilerini zedeledi




Tepkili
Mehmet Aslan ile rol gereği yakınlaşıp, öpüşen Sinem Kobal sevgilisi Mustafa Sirmen'i çileden çıkardı. Sirmen, Kobal'ı uyardı.

Mehmet Aslan aralarını düzeltti


Mehmet Aslan kesildi

Ayakta Kal filminin başrol oyuncuları Mehmet Aslan ve Sinem Kobal'ın rol gereği yakınlaşması güzel yıldızın sevgilisi Mustafa Sirmen'i çileden çıkardı. Arayı yine Aslan düzeltti.



Türkiye'nin ilk gençlik drama filmi olarak 26 Eylül'de sinemaseverlerle buluşacak olan "Ayakta Kal" adlı sinema filminin çekimlerinde olayların ardı arkası kesilmiyor.. Rol gereği devlet lisesine devam eden Mehmet Aslan'ın canlandırdığı Ali karakteri, Yasemin rolüyle karşımıza çıkacak olan Sinem Kobal'a aşık oluyor. Fakat özel okulu devam eden ve çok zengin bir aileye sahip olan Yasemin, anne ve babasının bu aşka karşı çıkmasıyla zor günler geçiriyor. Bu arada Ali ile aynı sınıfa devam eden Asiye (Irmak Ünal) tek taraflı aşkın ızdırabını yaşıyor. İşte böylesi bir aşk üçgeninin yaşandığı "Ayakta Kal" filminde bir de gerçekler var.

KONUŞARAK YATIŞTIRDI
Sinem Kobal, rol arkadaşı Mehmet Aslan ile rol gereği öpüşüp, yakınlaşınca, sevgilisi Mustafa Sirmen çileden çıktı... Kobal'a bir takım kısıtlamalar getiren Sirmen'i, Aslan'ın konuşarak yatıştırdığı ortaya çıktı. Aslan, söylentileri yalanladı.






'Ayakta Kal' filminin oyuncuları stres attı




Yapımcılığını Faruk Aksoy ile Murat Akdilek'in üstlendiği 'Ayakta Kal' filminin çekimleri tamamlandı. Filmin oyuncularından Sinem Kobal, Mehmet Aslan, Irmak Atuk ve Okan Karacan önceki akşam bir araya gelerek yorgunluk attı. Sinem Kobal ile Irmak Atuk, filmin başarısına çok güvendiklerini dile getirdi.

Yeni sitemiz




Bedava'dan yola çıkarak resmi web blogu olduğundan paralı sisteme geçtik.

Yeni sitemizin adı..

" Www.AyaktaKal.Net.Tc "

Ayakta Kal Set Resimleri [Yine iLk Bizde] Web'de iLk Kez






Ayakta Kal Film Resimleri (iLk Kez Bizde)












Ayakta KaL Filminin Sinema Kapak Resmi


Sinemaya gittiğinizde başrolünde Mehmet Aslan & Sinem Kobal'ın bulunduğu filmi yani 'Ayakta Kal' filmini izlemek için bu kapak resmi göreceksiniz.Bu kapak resmi gördüğünüz an Ayakta Kal filmi Eylül ayında sinemada bulunmuş olmaktadır.Ayrıca oyuncuların çoğu 'Çılgın Dershane' den farkındaysanız.

'Ayakta Kal' Filminden Sıcak Kareler








































Adnan Güler'in yönettiği 'Ayakta Kal' filminin çekimlerinde Mehmet Aslan ve Sinem Kobal rol icabı birbirlerine çok aşık oldu!..

Mehmet Aslan ve Sinem Kobal birbirlerine deli gibi aşık oldu! Türkiye'nin ilk gençlik-dram filmi olarak çekilen ve 26 Eylül'de sinemaseverlerle buluşacak olan 'Ayakta Kal' isimli yapım, devlet lisesinde okuyan gençlerle özel okulda okuyan öğrenciler arasındaki sınıf çatışmalarını konu alıyor.

SİNEM'İN ZOR GÜNLERİ
Filmde, rol gereği devlet lisesine devam eden Mehmet Aslan'ın canlandırdığı Ali karakteri, Yasemin rolüyle karşımıza çıkacak olan Sinem Kobal'a aşık oluyor. Fakat özel okula devam eden ve çok zengin bir aileye sahip olan Yasemin, anne ve babasının bu aşka karşı çıkmasıyla zor günler geçiriyor. Bu arada Ali ile aynı sınıfa devam eden Asiye (Irmak Ünal), yaşadığı tek taraflı aşkın ızdırabı ile yaşıyor. Yönetmenliğini Adnan Güler'in yaptığı 'Ayakta Kal' isimli gençlik filmi, komedi ve dram yüklü sahneleriyle dikkat çekiyor.

Arkadaşlar ayrıca ben ekliyeyim 'Sinem Kobal&Mustafa Aslan' eskiden Hümeyra Sultanda da sevgili rolü yapmaktadır.Ve bu durum Mustafa Şirmen'i kızdırmaktadır.


Hepsi bir dizisinde rol oynayan 'Oğuzhan Yıldız' çekimde dayak yedi.Filmde rol olarak kavga eden lise öğrencileri çekim sırasında gelen serserilerden dolayı ağır darbe almıştır.




Çekimlerde kavga çıktı kimse 'ayakta kal'amadı



Başrollerinde Sinem Kobal ve Mehmet Aslan'ın oynadığı 'Ayakta Kal' adlı gençlik filminin setinde önceki gün kavga çıktı! Bir oyuncunun dudağı patladı, birçok oyuncunun kolları tırmalandı..

Yapımcılığını Faruk Aksoy ve Murat Akdilek'in üstlendiği, yönetmenliğini Adnan Güler'in yaptığı 'Ayakta Kal' adlı gençlik filminin çekimleri devam ediyor. Başrollerini Mehmet Aslan, Sinem Kobal ve Irmak Ünal'ın üstlendiği filmde; devlet lisesinde okuyan fakir öğrenciler ile kolejde okuyan zengin öğrencilerin yaşadığı sınıf çatışması anlatılıyor.

HERKES YARALANDI
Filmin önceki gün Doğa Koleji'nde yapılan yapılan çekimlerinde; Mehmet Aslan, rol gereği sevdiği kız uğruna okulda kavga etti. Birkaç kez tekrar edilen çekimler sırasında, oyuncuların hemen hepsi yaralandı. Oyunculardan Oğuzhan Yıldırım'ın dudağı patlarken, genç bir oyuncunun yanağı morardı, birçok oyuncunun ise kolları tırmalandı. Filmde; Mehmet Aslan'ın canlandırdığı fakir öğrenci Ali'nin aşık oludğu kolejli zengin kızı oynayan Sinem Kobal, çekimler sırasında kendi lise günlerine gitti. Okul yıllarında erkek çocuklarından farkı olmadığını söyleyen Kobal, okul arkadaşlarıyla hâlâ görüştüğünü belirtti: "Benim hiç okuldan bir aşkım olmadı. Hep karşıdaki ya da yanımızdaki okuldan platonik aşklarım. oldu. Bizim derdimiz sadece; hoplayalım zıplayalım, ne zaman hangi dersi kıralım, nereye gidelimden ibaretti."

STATÜSÜ BENZEMİYOR
Filmde maddi sıkıntı çeken Ali karakterini canlandıran Mehmet Aslan ise, Ali'nin statü olarak kendisiyle alakası olmadığını ama savaşçı karakterinin kendisine çok benzediğini söyledi.

Kaynak : Sabah Gazetesi

Ayakta Kal Filmi Duyuru

Filmin sürpriz ismi ise Ahmet Çakar.

Televizyongazetesi'nin haberine göre Fatih Aksoy'un yapımcılığında çekilecek olan 'Ayakta Kal' isimli sinema filminde ünlü futbolcular da oynayacak.

Yönetmenliğini Adnan Güler'in yaptığı ve senaryosunu İrfan Saruhan ile Selim Ciprut'un yazdığı filmde, bir devlet okulu ile bir kolejde okuyan öğrenciler arasındaki sınıfsal çatışmalar anlatılıyor. Irmak Ünal, Sinem Kobal, Mehmet Aslan, Okan Karacan gibi isimlerin de rol aldığı gençlik filminin çekimlerine başlandı.

Filmde, devlet okulundaki öğrencilerin kolej okuluyla yapacağı maçta galip gelmesi için elinden geleni yapmaya çalışan koçun, eski arkadaşı Rıdvan Dilmen'den yardım istemesiyle devreye futbolcular da girecek. Ahmet Çakar'ın taktik verdiği öğrenciler, Sergen Yalçın, Rüştü ve Hakan Şükür'den de aldıkları büyük destekle takımlarını sahada daha güçlü kılacaklar. Filmin Temmuz ayının sonlarında bitmesi planlanıyor.

Ayakta Kal Filmi

Sinem Kobal, Mehmet Aslan ve Irmak Ünal'ın rol aldığı 'Ayakta Kal' filminin afiş fotoğrafı çekildi. Filmde, fakir ve kolejli öğrenciler arasındaki çatışma anlatılacak.....

Yönetmenliğini Adnan Güler'in yaptığı, başrollerini ise Sinem Kobal, Mehmet Aslan, Irmak Ünal ve Okan Karacan'ın paylaştıkları 'Ayakta Kal' adlı gençlik filminin afiş fotoğrafları önceki gün çekildi.


Çekimler sırasında oyuncular, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Filmde fakir bir liseli öğrenciyi canlandıran Mehmet Aslan çok heyecanlı olduğunu söyledi ve ekledi: "Türkiye'de daha önce hiç gençlik draması çekilmedi. 'Çılgın Dershane' de gençlik filmiydi ama daha eğlenceliydi. Bu filmde fakir gençlerle kolejliler arasındaki çatışmaları anlatacağız. Ben de Fransa'da okurken böyle olaylarla karşılaştım. Fransa'da göçmenler arasında büyük kavgalar olurdu. Türk olduğum için benden çekinirlerdi. Fakir değildim ama 15 yıl boyunca okula metro ile gidip geldim."

SAÇLARINI KOYULAŞTIRDI

atv ekranlarında yayınlanan 'Selena' adlı dizinin yıldızı Sinem Kobal da, filmin kendisini çok heyecanlandırdığını söyledi. Film için altın sarısı saçlarını koyulaştıran güzel oyuncu, "Çekimler yüzünden yaz tatili yapamayacak olmam önemli değil. Güzel bir sinema filmine imza atacağız"